top of page
Zoeken

Portret

Bijgewerkt op: 13 nov. 2022

Als je interesse hebt in een portret op maat, leg ik het hier kort even uit voor jou. Bedankt alvast om even te snuisteren op mijn website.


Een portrettekening is meestal een werkje met 1 persoon tot 4 personen. Als huwelijkscadeau, om iemand een hart onder de riem te steken of om een herinnering vast te leggen. Alles is mogelijk als je voldoende tijd voorziet. Reken ongeveer 3-6 weken voor een werk. Spoedbestellingen zijn natuurlijk altijd te bespreken dus laat dit je niet tegenhouden om me toch te contacteren.


Voor €95 krijg je van mij een portret op maat, digitaal en twee afdrukjes tussen A5 en 30x40cm. Een ander formaat is natuurlijk te bespreken. Ik werk op basis van foto en heb diverse stijlen waarin ik werk. Je kan deze zien door eens op mijn Instagram te kijken. Voor de foto's is het wel belangrijk dat ik foto's krijg die een houding of beeld tonen die je graag ziet in het werk. Dat moet geen perfecte foto zijn maar wel recent, zonder zonnebril en geen selfie bijvoorbeeld. Vermeld er gerust bij als er dingen niet duidelijk zijn op de foto zoals kleur ogen of haarkleur. Toffe elementjes zoals een huisdier, hobby of een herinnering kunnen hier zeker bij verwerkt worden.

Een werkje met heel veel details en/of meer personen is ook mogelijk maar zorg voor voldoende tijd. De prijs berekenen we dan op basis van de werkuren. Ook kan ik helpen met de perfecte kader. Ik heb een aanbod van mooie eiken kaders.


Hopelijk gaf dit wat extra duidelijkheid.

Ik kijk alvast uit naar je berichtje!

365 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page