top of page
Zoeken

Huwelijk

Proficiat met jullie verloving. Elkaar het ja-woord geven is een toekomst vertrouwen aan elkaar. Jullie liefde tonen aan de wereld met een feest, groot of klein, hoort aangekondigd te worden met een uitnodiging die daar bij past. Voor een trouwuitnodiging werk ik volledig volgens jullie wens.


Hoe gaat alles in zijn werk. Voor het ontwerp van een trouwuitnodiging zit ik eerst graag even samen bij mij in Kortrijk. Dan overlopen we de gewenste stijl, papiersoort, enveloppen, toon ik andere ontwerpen en luister ik even naar wat jullie er graag allemaal bij hebben. Een ontwerp kan namelijk erg uiteenlopend zijn dus de definitieve offerte geef ik pas na een gesprek. De ontwerpkosten voor een trouwuitnodiging start aan €250 maar de totale ontwerp- en printkosten hangen volledig af van jullie wensen dus dit kan ik pas opmaken na een gesprek. Als je met mij samen werkt, doorloop ik samen met jullie iedere stap tot jullie uitnodiging op de post gaat of zelfs tot aan jullie grote dag.


Dan nog een belangrijke vraag. Hebben jullie al een zicht op de datum?

Langskomen voor een vrijblijvend gesprek kan altijd op woensdag, vrijdagnamiddag of zaterdagvoormiddag. Graag reken ik toch voldoende tijd voor een uitnodiging dus twijfel niet te lang om een afspraak te maken.


Contacteer me zodra jullie klaar zijn om jullie wensen te bespreken.
83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Portret

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page